Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koloru łososiowego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonezu 6 łyżek
keczupu pikantnego 6 łyżek
czosnku 3-4 ząbki
koperku 1 pęczek
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
jogurt naturalny 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koloru łososiowego

Koperek drobno siekamy, czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki sosu dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy ziołami prowansalskimi.
Super szybki i pikantny sos np. do potraw z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata77 06.06.2011 11:50
cudny kolorek sosu i apetycznie wygląda
Mati13 15.02.2011 10:05
fajny:)
IlonaAlbertos 19.01.2011 23:04
Robię podobny sos, jest pyszny.
Aida 21.11.2010 10:29
to prawda, można jeść łyżeczkami :)
stokrotka 20.11.2010 17:14
pyszny
Aida 16.11.2010 10:39
hmmm można i bez czosnku,ale dla mnie czosnek to podstawa :)
Karolina92 16.11.2010 10:07
robie bardzo podobny, ale bez czosnku :)
Aida 30.07.2010 15:07
bardzo się cieszę że smakował :)
wedith1 29.07.2010 22:18
Pyszny sosik!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak