Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dla niejadka na 'Dzień Dobry' :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
jajko 6 sztuk
sól
pieprz
koperek do dekoracji
ketchup
kapusta pekińska 1 sztuka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 1 sztuka
oliwki do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Dla niejadka na 'Dzień Dobry' :)

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości a następnie mniemy. Jajko smażymy na rozgrzanej patelni posypując solą i pieprzem. Kapustę pekińską siekamy i polewamy przygotowanym zgodnie z instrukcją na opakowaniu sosem sałatkowym. Układamy na talerzu buźkę i dekorujemy ketchupem, oliwkami i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak