Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyczki biało-czerwone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony łosoś 5 dkg
cytryna 1/2 sztuki
serek śmietankowy (gęsty)

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyczki biało-czerwone

Z białego sera formować małe kulki. Łososia pokroić w kostkę. Cytrynę sparzyć wrzątkiem, osuszyć i pokroić na nieco grubsze plasterki, a każdy plasterek na 4 części. Na wykałaczki nadziewać kawałek cytryny, porcję serka i łososia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 03.06.2011 16:15
uwielbiam łososia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak