Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skrzydełka pod grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka 1 kg
grzyby leśne 40-50 dag
cebula 1-2 szt
oliwa kilka łyżek
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat
przyprawa do potraw
pieprz
masło kilka łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydełka pod grzybami

Grzyby usmażyc z cebulą na maśle.
Z oliwy i przypraw zrobic marynate- natrzec nia mieso i odstawic na kilka godzin.
Ulozyc zamarynowane mieso w naczyniu żaroodpornym- przykryc warstwą grzybow.
Zapiekac okolo 90 minut w temp 180-200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 11.06.2015 10:37
super pomysł
Margo1 23.07.2013 14:51
ciekawy przepis
Maniek2 29.08.2012 19:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak