Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiejska zupa chlebowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

smalec 2 łyżki
jaja 3 sztuki
cebula 1 duża
Papryka słodka mielona Prymat
nać pietruszki,sól
chleb czerstwy 30 skórka

Przepis i sposób przygotowania na: wiejska zupa chlebowa

pokrajane skórki z chleba razem z pokrajaną cebulą i nacią pietruszki podrumienić na smalcu.posolić,oprószyć papryką,zalać 1 1/2 l wody lub rosołu i przez chwilkę pogotować.jajka roztrzepać i wlewać powoli do zupy stale mieszając.po dodaniu jajek zupy już nie gotować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maryś1 04.08.2010 14:14
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak