Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż w polewie malinowo-truskawkowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż biały 10 dag
maliny świeże 150 g
truskawki świeże 150 g
cukier puder do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż w polewie malinowo-truskawkowej

Ryż gotujemy na sypko. Z truskawek pozbywamy się szypułek i wraz z Malinami lekko płuczemy i osuszamy. Owoce miksujemy dodając cukru pudru do smaku. Owocową mieszanką polewamy ryż i mieszamy. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 28.08.2012 13:25
pysznie wygląda
Cukiereczek13 24.08.2012 10:28
mmm pysznie wyglada ;)
Kekerboom 24.08.2012 09:48
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak