Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ostry dip z kraba

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chudego twarożku 225 g
mięsa kraba z puszki, odsączonego 115 g
drobno pokrojone szalotki cebule 2 szt
sosu worcester 3 krople
sok z cytryny 1
sól, pieprz 1 szczypta
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: ostry dip z kraba

1. Piekarnik nagrzać do 150 st.

2. W żaroodpornym naczyniu wymieszać wszystko. Przykryć. Piec w piekarniku 20 min.

3. Dip przełożyć do naczynia do robienia fondue z czekolady. Podawać na gorąco ze świeżymi warzywami i krakersami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 06.11.2011 23:51
Ciekawy, lubię mięso kraba
Marysia 27.07.2011 10:11
fajne
Tomek13 18.05.2011 22:39
super
agogo2 18.05.2011 22:31
dobre
ronald88 13.04.2011 11:28
pycha
kasiaw 21.02.2011 14:19
ja również od krabów z daleka
Barbara55 03.02.2011 14:31
z krabami wolę nie zaczynać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak