Kasza manna z kakao

Kasza manna z kakao

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Kama manna

    1/4 szklanki
  • mleko 3,2%

    0,5 litra
  • kakao do posypania

  • masło

    1 lyżeczka
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko zagotować. Następnie pomału dodawać kasz manną mieszając żeby nie zrobiły się grudki i kasza nie przypaliła się. Gotować ok 5 minut na koniec dodać masło i cukier. Nałożyć na talerz posypać kakao wg uznania.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (24)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pajbek

24.11.2013 12:09
A tak jeszcze nie próbowałam :-)

Łukasz15

13.05.2013 22:23
Ciekawy przepis

sunnymood

07.02.2013 21:26
świetna

Grazyna0211

14.12.2012 14:45
zawsze robiłam z sokie muszę spróbować z dodatkiem kakao

Dorian

30.11.2012 19:22
super pomysl

caralajna

08.08.2012 07:46
lubię takie desery

IKrakowianka

15.07.2012 23:04
pycha :))

Rybciia

19.04.2012 12:42
pyszna!!!

ankaryba

01.02.2012 18:21
pychoka!!!

[email protected]

13.12.2011 10:20
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat