Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynkowe rulony

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 25 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat
kostka rosołowa 1 szt
papryka czerwona 1 szt
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: szynkowe rulony

Na plaster szynki kładziemy ćwiartkę jajka i pasek papryki .Zawijamy w rulon . W litrze wody rozpuszczamy rosołek dodajemy żelatynę . Na połmisek układamy ruloniki zalewamy żelatyną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 16.04.2011 08:19
świetna przekąska
Agnieszka191 27.08.2010 19:27
proste ale ciekawe
pauluna
pauluna 24.08.2010 16:03
ciekawe
RenataZ-et 23.08.2010 21:04
Proste i pyszne :)
Monika193
Monika193 23.08.2010 19:40
super przekąska
plocia 23.08.2010 11:18
pięknie takie wyglądają na pułmisku
marzencia2007 16.07.2010 09:22
zgadzam się z Ewą :)
Ewa111 11.07.2010 20:55
warte wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak