Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warzywa pieczone na grillu

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
papryka biała 1 szt
ser żółty 15 dkg
cebula 2 szt
pomidor 2 szt
Grill przyprawa klasyczna Prymat
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: warzywa pieczone na grillu

papryki i cebulę obieramy i kroimy w paseczki. Pomidory w grubsze kawałki. dzielimy wszystkie składniki na trzy porcje i nakładamy na przygotowane kawałki foli aluminiowej i pospypujemy każda porcję przyprawą do grilla o startym żółtym serem. Pieczemy na grillu aż warzywa będą miękkie. Wspaniały dodatek do pieczonej kiełbaski i bułki z grilla

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak