Składniki:
fasolka szaragowa | 2 kg |
marchew | 5 szt |
pietruszka | 3 szt. |
cebula biała | 5 szt. |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
cukier | 0,5 szkl. |
olej | 0,75 szkl |
ocet 10 % | 0,5 szkl. |
sól | 1 łyżka |
fasolka szaragowa | 2 kg |
marchew | 5 szt |
pietruszka | 3 szt. |
cebula biała | 5 szt. |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
cukier | 0,5 szkl. |
olej | 0,75 szkl |
ocet 10 % | 0,5 szkl. |
sól | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: