Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówy lekko nadziane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 6 sztuk
cebula 1/4 sztuki
ketchup
ser żółty
papryka czerwona 1/4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Parówy lekko nadziane

Kroki postępowania

1
Parówki kroję wzdłuż na pół ale nie do samego końca. Delikatnie je rozwieram i smaruję od wewnątrz ketchupem.
Krok 1 - Parówy lekko nadziane foto
2
Cebulę obieram i kroję w kosteczkę po czym układam w środku na parówkach. Paprykę myję i kroję w drobniutką kosteczkę również wkładam na parówki. Na sam koniec - na górę układam pokrojony żółty ser. Całość zapiekam na blaszce na papierze do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 150C przez jakieś 10-15 minut. Smacznego
Krok 2 - Parówy lekko nadziane foto
3
Całość zapiekam na blaszce na papierze do pieczenia w piekarniku nagrzanym do 150C przez jakieś 10-15 minut. Smacznego
Krok 3 - Parówy lekko nadziane foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 10.03.2013 15:06
juz mi sie podaoba ten smak lubie takie paroweczki
Jodaj 29.08.2012 07:28
super szybkie :)
Agnieszka91 14.08.2012 13:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak