Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka na czosnkowej oliwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 60 dag
oliwa kilka łyżek
sól
Kucharek przyprawa do potraw
czosnek 2-3 ząbki
Bułka tarta klasyczna Prymat kilka łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka na czosnkowej oliwie

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie i odcedzic.
Czosnek przecisnac przez praske i wrzucic na rozgrzana oliwe- dodac fasolke szparagowa.
Wszystko wymieszac i przyprawic do smaku.
Posypac bulką tarta i lekko zrumienic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 22.11.2012 14:07
bardzo smaczna,próbowałam
kanu83 21.08.2012 19:56
bardzo lubie
anoosia 14.08.2012 22:24
fajna:)
parysek10 14.08.2012 11:52
takiej jeszcze nie jadłam
Zdzisław 14.08.2012 11:22
dobra taka fasola

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak