Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane kajzerki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kajzerka 2
margaryna do smarowania
pieczarki 10
cebula biała 1
olej 2 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane kajzerki

Pieczark i cebulę zetrzeć na średnim oczku, przyprawić kucharkiem i pieprzem i podsmarzyć. Na przekrojonei posmarowane margaryną bułeczki wyłożyć farsz z pieczarek i cebuli a następnie posypać żółtym serem. Zapiekać w piekarniku około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 17.09.2012 09:22
zjadłabym
krokodyl 12.09.2012 11:31
Bardzo pyszna potrawa, ale.... użyj zamiast margaryny masła, pieczarek i cebuli nie trzyj na tarce ( tracą smakowitość ukrytą w sokach swych :) ) - posiekaj normalnie nożem, tyle samo czasu, a zmywania mniej, a smak....:)
Marzena34 01.09.2012 17:23
mniam
Mysiunia 13.08.2012 15:01
apetyczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak