Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchwianka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 0,5 kg
ziemniaki 0,5 kg
pietruszka 7 dkg
golonka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marchwianka

Obrac marchewkę, ziemniaki. Przekroić na połowę. Do tego wrzucić mięso z golonki. Wszytsko gotować do miękkości, pod koniec dodać soli, piepeprzu. Podawać na gorąco z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 01.06.2012 23:04
Jak nie fasolka, jak fasolka: http://ugotuj.to/ugotuj/-17531151/fasolka+po+bretonsku/p/
Margo1 13.06.2011 04:11
ekstra wygląda
szajba2 03.04.2011 17:01
dobra zupa nie jest zła
kotlet 22.03.2011 23:38
wygląda smakowicie
Magdalena80 11.03.2011 23:38
super wygląda
cukiereczek 15.02.2011 11:29
ciekawe
Barbara55 29.01.2011 14:56
dobrze zjeść taką zupę szczególnie zimą
kielcok1 21.01.2011 19:06
lubię na gorąco
rakow2
rakow2 22.11.2010 15:49
można by spróbować
aginaa 19.10.2010 11:54
pysznie wyglada
marzencia2007 16.10.2010 11:26
nie jadłam nigdy takie zupki ale myślę że była by smaczna
wiktor188 08.10.2010 21:06
chyba nie dla mnie
anna186 06.10.2010 11:32
nie jadlam tego nigdy, ale na pewno pycha:)
MAŁGORZATA108 19.07.2010 15:34
Na golonce, to będzie bardzo tłuste.
pawel007 02.07.2010 07:29
ciekawie wygląda
grasylwia 18.06.2010 01:38
Nigdy nie jadłam,muszę spróbować
Katarzyna/kate1980 19.05.2010 12:44
dla mnie na początki też sie wydawało, że widzę fasolkę, ale skoro jej nie ma. muszę koniecznie wypróbować przepis
Mariusz18 24.04.2010 08:53
Żadna fasolka :) A że wygląda bo jest bardzo podobne, a fasolkę również możemy do tego dorzucić.
IlonaAlbertos 22.04.2010 15:33
Panie Mariuszu przecież na tym zdjęciu jest fasolka po bretońsku :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak