Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa pekinka

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusty pekińskiej
rzodkiewki
żółtej papryki
czerwonej papryki
ząbki czosnku
posiekanego koperku
do smaku
sól
cukier
ocet jabłkowy
olej ryżowy

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa pekinka

Warzywa umyć.
Kapustę posiekać, cebulę i czosnek pokroić w kostkę.
Papryki pokroić w paski, rzodkiewkę w plasterki.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać posiekany koperek i przyprawy i wymieszać surówkę.
Odstawić na 5-6 minut do przegryzienia się smaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak