Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w panierce

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z łososia 1 kg
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
pieprz, sól
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w panierce

1. Filety z łososia dokładnie umyć. Przyprawić. Zanurzyć w rozbełtanym jajku i obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na oleju.
2. Usmażonego łososia przed podanie skropić sokiem z cytryny.
3. Podawać z warzywami na patelnię.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak