Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczarkowy z mięsem mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
czosnek 2 ząbki
sos pieczarkowy 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowy z mięsem mielonym

Mięso mielone,podsmażyć z dodatkiem przyprawy do gyrosa.dodać czosnek przeciśnięty przez praskę wymieszać,
sos pieczarkowy Winiary wymieszać w 300ml zimnej wody. wlać na patelnie do mięsa pozostawić do zagotowania na małym ogniu mieszając od czasu do czasu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak