Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosołek z udźca z indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 3 l
marchew 3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
pietruszka zielona do smaku
Kostki rosołowe Kucharek 2 szt
cebula 1 szt
makaron nitki 1 op
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: rosołek z udźca z indyka

Do garnka dać mięso, zalać wodą , dać upieczoną cebulę , marchęwke i zagotować, gotować na małym ogni do miękkości mięsą z pietruszką, na konic dodać kostki rosołowe i przyprawić kucharkiem do smaku. Ugotować makaron . Podawać rosół z makaronemi marchewką. Przyprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 28.08.2012 11:54
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak