Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip nowoorleański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gęsta śmietana 3/4 szklanki
brandy 3 łyżki
Dowolne pikantne dodatki do smaku
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip nowoorleański

Dowolne pikantne dodatki (np. musztarda, sos tabasco, pikantny keczup albo papryka w proszku lub pieprz cayenne) oraz ser, śmietanę i brandy zmiksować albo dobrze ubić. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 22.10.2011 22:34
ciekawy :)
Goya 20.09.2011 10:16
oryginalny
Motorek 21.04.2011 17:19
smaczne
zbysio 30.03.2011 23:35
oooooooooooooooooooo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak