Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyczki żółto-czerwone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółty ser 20 dkg
kabanos 1 sztuka
papryka marynowana 1-2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyczki żółto-czerwone

Ser i paprykę pokroić w kostkę. Kabanos pokroić na plasterki. Na wykałaczki nadziewać na zmianę kostkę sera, plasterek kabanosa i kostkę papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 13.01.2012 17:59
pycha
FAFIK 22.12.2011 08:30
To musi fajnie wyglądać
marcia71 17.06.2011 20:23
nie jadłam z kabanosem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak