Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z szynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
szynka 6 plasterków
sól do smaku
masło 1 łyżki
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z szynką

MASŁO TOPIMY W RONDELKU. CEBULĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTECZKĘ I PRZYSMAŻAMY NA MASEŁKU. WBIJAMY DO NIEGO JAJKA I MIESZAMY.
POKROJONĄ SZYNKĘ W DROBNĄ KOSTKĘ DODAJEMY DO JAJEK I JESZCZE CHWILĘ MIESZAMY.DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 03.08.2012 08:23
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak