Składniki:
żółtko surowe | 1 |
Musztarda sarepska Prymat | 1,5 łyżeczki |
żółtko jajek | 5 ugotowanych |
olej | 200 ml |
sól do smaku | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
grzybki marynowane | 4 |
ogórek konserwowy | 3 |
żółtko surowe | 1 |
Musztarda sarepska Prymat | 1,5 łyżeczki |
żółtko jajek | 5 ugotowanych |
olej | 200 ml |
sól do smaku | |
sok z cytryny | 1/2 cytryny |
grzybki marynowane | 4 |
ogórek konserwowy | 3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: