Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jajka wybić do miksera i ubić je na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym na wysokich obrotach.
Gdy będą białe dodać olej nadal ubijając.
Obie mąki przesiać z proszkiem do pieczenia.
Zmniejszyć obroty i dodawać po jednej łyżce mieszankę mąki.
Miksować aż składniki się połączą.
Masę przełożyć do innego naczynia, wsypać ananasy, migdały i rozdrobnioną czekoladę.
Szpatułką delikatnie wszystko wymieszać.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pięknie wyrosły i fajne dodatki :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Cudne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !