Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażana kapusta bezmięsna
Kiedy tak się stanie dodać kolejne 2 łyżki masła, mąkę i kminek i podgrzewać, aż kapusta zgęstnieje, w razie potrzeby doprawić jeszcze pieprzem mielonym lub solą, podawać na gorąco.
kapusta kiszona | 600 gram |
zalewa z kapusty | 150 gram |
marchewka | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pieprz | 2 ziarenka |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
kminek | 1 łyżeczka |
mąka | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
woda | 200 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: