Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety jajeczno mięsne
Kroki postępowania
Na koniec wsypać pokrojone jajka.
Włożyć je do bułki tartej, obtoczyć z każdej strony i uformować okrągłe kotleciki za pomocą noża lub tasaka.
jajko | 4 |
łopatka wieprzowa | 350 d |
rzeżucha | 1/2 szk |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbek |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżka |
kasza manna | 2 łyżka |
woda | 1/3 szk |
sól | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
mix chili | 2 szczypta |
DODATKOWO: | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtaczania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: