Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rurki z bitą śmietana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

opakowanie mrożonego ciasta francuskiego 1
śmietany 36% 500 g
łyżki cukru 2
białko 1

Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z bitą śmietana

Ciasto pokroić,zawinąć na rurki.Posmarować białkiem.Piec 30 min. w temp. 180 st. C.Śmietanę schłodzić,ubić z cukrem.wystudzone rurki napełnić bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak