Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 8 plastrów
ser 2 plastry
Szczypiorek cienki
olej
musztarda

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z serem

Każdy plaster sera dzielimy na 4 części. Układamy je na kiełbasie i zwijamy plastry w rulon. Każdą roladkę związujemy szczypiorkiem. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Gotowe polewamy musztardą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 18.10.2011 18:17
często szukam pomysłu na mortadelę
iknkirke 30.03.2011 10:04
fajny pomysł
gusia1000 01.12.2010 00:09
Popularne jedzenie.
edyta18-20 08.09.2010 17:22
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak