Mortadela z serem

Mortadela z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadela

    8 plastrów
  • ser

    2 plastry
  • Szczypiorek cienki

  • olej

  • musztarda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdy plaster sera dzielimy na 4 części. Układamy je na kiełbasie i zwijamy plastry w rulon. Każdą roladkę związujemy szczypiorkiem. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Gotowe polewamy musztardą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pacpaw

18.10.2011 18:17
często szukam pomysłu na mortadelę

iknkirke

30.03.2011 10:04
fajny pomysł

gusia1000

01.12.2010 00:09
Popularne jedzenie.

edyta18-20

08.09.2010 17:22
fajny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat