Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Meloniada z arbuza

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kostki lodu 120 gram
miód akacjowy 2 łyżki
woda gazowana 500 mililitrów
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: Meloniada z arbuza

W blenderze z funkcją kruszenia lodu umieścić kawałki arbuza, dodać miód i kostki lodu, zmiskować całość około 20-30 sekund. Po tym czasie dodać wodę gazowaną i zmiskować jeszcze chwilkę do połączenie składników.

Rozlać do wysokich, koktajlowych szklanek, udekorować i delektować się, póki zimne :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tessinka 28.07.2012 10:52
Meloniada czy lemoniada? tak czy tak musi być dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak