Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z ciasta francuskiego z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
sól
sezam
mak
jajko
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z ciasta francuskiego z dodatkami

Ciasto posmarować rozmąconym jajkiem i pokroić na prostokąty o wymiarach 1cmx8cm, posolić. Część paluszków posypać makiem, część sezamem, część parmezanem. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180stopni, aż się zarumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 23.02.2012 10:52
fajne
Małgorzata106 14.07.2011 12:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak