Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z czarnymi oliwkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
liście selera 1 łyżeczka
masło 3 łyżeczki
oliwki czarne 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z czarnymi oliwkami

Oliwki czarne nadziewane serem pokroić na plasterki. Masło rozgrzać na patelni. Jajka wbić do miseczki, roztrzepać widelcem. Dodać pokrojone w plasterki oliwki, posiekane liście selera, wymieszać. Wlać masę jajeczną na rozgrzane masło. Doprawić do smaku solą ziołową oraz pieprzem. Smażymy mieszając do pożądanej konsystencji jajecznicy. Pyszna jajecznica na śniadanie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 10.06.2014 07:25
bardzo fajna
Dariusz8 25.04.2013 20:15
Smaczna jajecznica.
Sylwia56
Sylwia56 20.08.2012 12:13
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak