Mus miętowy

Mus miętowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietanka 30 %

    200 ml
  • śmietan fix

    1 opakowanie
  • cukier puder

    1 łyżka
  • żelatyna

    1 łyżeczka
  • syrop miętowy

    50 ml
  • jogurt naturalny

    20 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śmietankę ubić z cukrem i śmietan-fixem. Żelatynę rozpuścić w małej ilości gorącej wody. Wymieszać ubitą śmietanę z wystudzoną żelatyną, jogurtem i syropem miętowym. Przełożyć do pucharków i wstawić do lodówki do stężenia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Małgorzata106

11.06.2011 19:32
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat