Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście francuskim

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1
kminek
jajko 2
parówki
kawałek sera żółtego

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie po rozmrożeniu rozwałkować. Parówki ponacinać i powkładać w nie kawałki sera żółtego. Każdą jedną owinąć szczelnie ciastem. Wierzch posmarować jajkiem i posypać kminkiem lub bazylią. Piec ok. 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 27.11.2013 10:16
Muszę i ja w końcu takie zrobić.
rutynka 07.03.2012 10:57
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak