parówki w cieście francuskim

parówki w cieście francuskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1
  • kminek

  • jajka

    2
  • parówki

  • kawałek sera żółtego

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto francuskie po rozmrożeniu rozwałkować. Parówki ponacinać i powkładać w nie kawałki sera żółtego. Każdą jedną owinąć szczelnie ciastem. Wierzch posmarować jajkiem i posypać kminkiem lub bazylią. Piec ok. 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ben-ka

27.11.2013 10:16
Muszę i ja w końcu takie zrobić.

rutynka

07.03.2012 10:57
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat