Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięso wieprzowe z grila

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1 kg
olej 2 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: mięso wieprzowe z grila

Mięso umyć i podzielic na porcje , lękko je roztłuc, przełożyć do miski zalać olejem i dokładnie wymieszać. Następnie obsypać przyprawami i odstawić do zamarynowania, rozpalić grila i grilowac do miękkości mięsa. Podawać z chlebem lub surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 06.05.2013 14:59
uwielbiam :-)
miki47 25.07.2012 11:34
mniam
Zdzisław 25.07.2012 09:25
smakują mi mięsa grilowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak