Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kabanosem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1/2 sztuki
olej rzepakowy 1 łyżka
sól 3 szczypty
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 1 szczypta
kabanos 30 pepperoni
jajko 4 małe

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kabanosem

Jajka rozbić do szklanki. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Kabanosa pokroić w krążki. Na rozgrzanej patelni z jedną łyżką oleju smażyć cebulę na złoty kolor, mieszając co jakiś czas. Następnie dodać kabanosa, smażyć, aż się zarumieni. Potem dodać jajka doprawić do smaku solą, pieprzem i smażyć, cały czas mieszając, tak długo, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola333 31.05.2013 22:11
bardzo smacznie
Wacław 14.05.2013 15:25
lubie takie śniadanko :)
Mati13 29.11.2012 19:09
zjadłbym taką
Neetka90 27.08.2012 20:41
lubię taka jajecznicę
malaczarna23 19.08.2012 10:58
lubię taką jajeczniczkę
Jodaj 09.08.2012 14:31
uwielbiam jajecznice z dodatkami :) pycha :)
fictor123 29.07.2012 09:25
kiedys taka jadlem, pycha
Rafał10 29.07.2012 09:10
oooo mniam! Taka jest pyszna i ze zdjęcia widać że jak dla mnie idealnie ścięta :)
gusia1000 24.07.2012 16:36
Warto taką robić.
caralajna 23.07.2012 09:48
lubię jajecznicę
aspire5742 22.07.2012 15:40
musi być dobre : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak