Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjnie opiekane sadzone jajko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
masło 2 łyżeczki
sól
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjnie opiekane sadzone jajko

Na małej patelni roztapiamy masło, po czym wbijamy jajka, które należy posolić i posypać szczyptą granulowanego czosnku, następnie przykrywamy pokrywką i czekamy aż żółtka się zetną, a białka będą podpieczone. Jajka należy przewrócić na drugą stronę i podpiec aby białko uzyskało ładny złoty kolor. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 03.02.2013 10:15
bardzo smaczne śniadanie
Betka 28.08.2012 23:11
pycha;)
wojtek5 20.07.2012 21:19
tradycyjnie i smacznie
Kekerboom 20.07.2012 20:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak