Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serek z bakaliami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rodzynki 2 łyżki
kokos 1 łyżka
orzechy włoskie kilka szt
cukier puder 1 łyżka
twaróg 200 (chudy)
kefir 200 waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: Serek z bakaliami

Twaróg rozdrabniamy widelcem i dolewamy kefir. Całość mieszamy na gladką masę. Orzechy obieramy i kroimy nożem na małe kawałki. Rodzynki siekamy na mniejsze części. Orzechy, rodzynki i kokos dodajemy do serka i mieszamy. Dodajemy cukier puder, smakując aby nie przesłodzić. Całość mieszamy. Podajemy z pieczywem, np bułką maślaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 07.08.2012 19:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak