Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kurczakiem i kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Filet z piersi kurczaka bez kości 1 szt.
kapusta pekińska 1 szt.
ogórek kiszony 2-3 szt.
kukurydza 1 puszka
majonez 1 słoiczek
przyprawa gyros 1-2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
musztarda 1 łyżeczka
papryka czerwona 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kurczakiem i kapustą pekińską

Kurczaka pokroić w drobną kostkę i usmażyć na rozgrzanej patelni na złoto. Pod koniec smażenia wrzucić przyprawę gyros. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Kapustę pekińską posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i musztardą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 12.07.2011 13:18
pycha
adam1f 28.05.2011 00:33
smaczna
Magdalena80 13.05.2011 23:09
smaczności
pioge7 06.02.2011 09:33
ciekawe
gosia47-47 05.01.2011 17:08
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak