Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    4
  • pieczarki

    0,5 kg
  • sól, pieprz

  • masło

  • olej do smażenia

  • jajka

    2
  • majonez

    1 łyżka
  • mąka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz. Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jolaxa

18.06.2011 22:32
pycha

Izka192

24.02.2011 18:23
Pycha:)

Sarenka

01.01.2011 18:47
Lubie takie kotleciki.

beatkaa153

22.09.2010 20:52
wygląda apetycznie

Ewa104

18.09.2010 09:55
Lubię takie mięsko.

SmacznaPyza

12.09.2010 16:18
smaczne, robię bardzo podobnie :-)

misia53

26.08.2010 09:49
Pychota!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat