Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4
pieczarki 0,5 kg
sól, pieprz
masło
olej do smażenia
jajko 2
majonez 1 łyżka
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami

Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz. Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa 18.06.2011 22:32
pycha
Izka192 24.02.2011 18:23
Pycha:)
Sarenka 01.01.2011 18:47
Lubie takie kotleciki.
beatkaa153 22.09.2010 20:52
wygląda apetycznie
Ewa104 18.09.2010 09:55
Lubię takie mięsko.
SmacznaPyza 12.09.2010 16:18
smaczne, robię bardzo podobnie :-)
misia53 26.08.2010 09:49
Pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak