Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki zapiekane z żółtym serem z dodatkiem wątróbki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułeczki 6
wątróbka 30 dag
cebula
majeranek
żółty ser 6 plastrów
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki zapiekane z żółtym serem z dodatkiem wątróbki

Z górnej części bułeczki odciąć wieczka i wydrążyć środki. Wątróbki oczyścić, pokroić na kawałki i usmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę cebulę , majeranek, na końcu sól i pieprz. Bułeczki obficie wypełnić farszem, na wierzch położyć plaster sera żółtego i włożyć do nagrzanego piekarnika, piec tak długo, aż ser się roztopi. Podawać z bazylią i z kechupem. Doskonale nasyca.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 03.09.2013 18:45
bardzo smacznie
Wojt@s
Wojt@s 05.08.2013 10:43
wygląda apetycznie
Anna169Hosz 11.06.2013 21:30
Sycąca przekąska.
Kasnaj 25.08.2012 20:16
mniam mniam
Lukrecja29 04.08.2012 18:23
ciekawe...
Kuchareczka2 29.07.2012 09:13
pyszności
parysek10 19.07.2012 19:12
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak