Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 0,5 kg
szpinak mrożony 1 op
czosnek 1 ząbek
śmietana 22% 1 łyżka
masło 1 łyżeczka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
woda 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: filet ze szpinakiem

Filet pokroić dać go na patelnie zalać woda, posypać kucharkiem dodać suszone warzywa i gotować do wygotowania się wody i miękkości mięsa. Szpinak przygotowac na maśle z dodatkiem czosku przepuszczonego przez praskę, dodac łyżkę śmietany smażyć do odparowania wody, przyprawić do smaku. Na tależ dajemy filet i przykrywamy go szpinakiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.04.2013 07:38
pyszności :)
Juleczka20 30.07.2012 21:50
pycha
miki47 24.07.2012 09:37
pyszne
Zdzisław 19.07.2012 15:08
szpinak i kurczak lubie
Hanna5 19.07.2012 13:26
pyszności, lubię szpinak i kurczaka
anja3107 19.07.2012 13:08
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak