Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki kilka szt
jajko 3 szt
cebula 1 szt
pieprz
sól
zielona cebulka
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami

Cebule obieramy i kroimy w drobną kostke. Na patelni rozgrzewamy masło i wrzucamy cebule. Pieczarki obieramy i kroimy na małe kawałeczki. Pieczarki dodajemy do cebuli i dusimy. Do tego dodajemy jajka, delikatnie doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Smażymy aż jajka się zetną. Podajemy posypane drobno posiekaną zieloną cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 24.09.2012 08:44
pyszna
halina17 19.07.2012 13:01
lubię taką jajecznicę
Joanna46 19.07.2012 09:03
Jajka i pieczarki - fajne połączenie.
Konczi 19.07.2012 08:24
pysznościowe śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak