Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane pałki z kurczaka w keczupie i musztardzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

keczup 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
olej roślinny do spryskania
sól do smaku
pałki z kurczaka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane pałki z kurczaka w keczupie i musztardzie

Pałki z kurczaka myjemy. Spryskujemy olejem. Solimy i pieprzymy do smaku. Polewamy keczupem oraz musztardą.Dodajemy jeszcze przyprawę Prymat i wszystko mieszamy. Grillujemy po kilka minut z każdej strony.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 15.02.2013 08:08
smaczne
Margo1 30.07.2012 16:41
świetne
Margo1 30.07.2012 16:41
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak