Kebab domowy

Kebab domowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa kebab- gyros Prymat

    1 op
  • pieprz Prymat

    2 szczypty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek i cebulkę obrać i pokroić drobno. do mięsa mielonego dodać jajka mąkę, cebulę czosnek przyprawę kebab pieprz, sół. Dobrze wyrobić. Paprykę oczyścić , pokroić w kostkę ( grubszą). Pozostałe cebule potnij na połówki.
Z mięsa uformuj klopsiki. (patyki do szaszłyków) Ponadziewaj na przemian (klopsyki , cebula, papryka. Szaszłyki posmaruj olejem. Rozgrzać patelnię, smażyć około 10 min

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

szajba2

28.03.2011 16:05
wiadomo - domowy najlepszy

Barbara55

18.01.2011 16:33
dobry bo domowy

kielcok1

15.01.2011 13:04
jestem zaciekawiony

rakow2

17.11.2010 15:32
może być dobre

Zośka1

02.07.2010 22:46
kebab,, to tylko prymat:)

darek6

27.06.2010 16:32
Polecam!!!

brygida

10.06.2010 19:23
fajne... kebab Prymata jest swietny!!!!!!!!!!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat