Szaszłyki z grilla

Szaszłyki z grilla

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięsa na gulasz

    1 kg
  • 2 cebule

  • słoik papryki marynowanej lub jedna świeża

  • ogórki kiszone

  • sól

  • pieprz

  • pietruszka

  • przyprawa do szaszlykow

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso na gulasz jeśli jest w większych kawałkach kroimy na mniejsze. Posypujemy przyprawą do szaszłyków, solą, pieprzem i polewamy odrobiną oleju. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Na szpadki do szaszłyków nadziewamy na przemian mięso, cebulę, paprykę i ogórka. Gotowe grillujemy do momentu kiedy mięso będzie miękkie i zrumienione.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kasiax18

11.06.2012 21:41
pycha

magduś83

23.06.2011 00:55
Pyszne

gusia1000

08.12.2010 16:26
ładne, ładne.

rosik93

15.07.2010 16:40
Robię takie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat