Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz wieprzowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatka bez kości 30 dag
cebula
kostka wołowa
tymianek
majeranek
sól
koncentrat pomiodorowy 1 łyżka
mąka
smalec (do smażenia)

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz wieprzowy

mięso pokroić na małe kawałki opruszyć mąką ,na patelnie wrzucic pokroioną cebule(piórka) i mięso smażyć aż mięso sie zarumieni dolać ciepłej wody i wrzucić kostke dusić do miękkości ,doprawić do smaku ,i dodać koncetrać wszystko wymieszac i chwile gotowac ,podawać z kaszą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 17.08.2012 14:47
pycha
Sylwia26 01.08.2012 10:55
mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak