Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki luzem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała
mięso mielone wołowe
ryż
pomidory suszone
sól do smaku
cebula podsmażona

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki luzem

zagotować w odpowiedniej proporcji wodę do planowanej ilości ryżu dodać mięso mielone w ilości 0,5 kg na 0,25 kg ryżu dodać zielone warzywa(natka pietruszki , nać selera, szczypior) sól do smaku przyprawę do bigosu prymat podsmażoną cebulę dodać kapustę pokrojoną w grubą kostkę 2X2cm zasypać to ryżem dodać pomidory suszone dodać przecier pomidorowy
wstawić do piekarnika temp 180st na 1 godz

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak