ZUpa minestrone

ZUpa minestrone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 sztuka
  • marchew

    3 sztuki
  • seler

    1 sztuka
  • pietruszka

    1 sztuka
  • pomidor

    4 sztuki
  • cebula

    2 sztuki
  • czosnek

    2 ząbki
  • oliwa

    1 łyżka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • makaron muszelki

    100 gram
  • fasola szparagowa

    1 garść
  • parmezan

    100 starty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Świeże warzywa umyć i pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek obrać, posiekać i zeszklić na rozgrzanej oliwie. Dodać pozostałe warzywa, Posypać tymiankiem i rozmarynem, zalać bulionem. GOtować ok. 20 minut, dodać makaron. Wszystko gotować do miękkości, doprawić do smaku. Zupę można zabielić śmietaną. Podawać posypaną parmezanem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Motorek

16.01.2012 11:05
fajna

Iwona51

12.11.2011 08:43
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat