Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUpa minestrone

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
marchew 3 sztuki
seler 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
pomidor 4 sztuki
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
oliwa 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
makaron muszelki 100 gram
fasola szparagowa 1 garść
parmezan 100 starty

Przepis i sposób przygotowania na: ZUpa minestrone

Świeże warzywa umyć i pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek obrać, posiekać i zeszklić na rozgrzanej oliwie. Dodać pozostałe warzywa, Posypać tymiankiem i rozmarynem, zalać bulionem. GOtować ok. 20 minut, dodać makaron. Wszystko gotować do miękkości, doprawić do smaku. Zupę można zabielić śmietaną. Podawać posypaną parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 16.01.2012 11:05
fajna
Iwona51
Iwona51 12.11.2011 08:43
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak